Hvad laver vi?

Skal naturgasfyret tjekkes efter?  Gas-Manden ApS udfører alt inden for service og vedligeholdelse af naturgasfyr på op til 125 kw.

Komplet servicetjek

Med erfaring helt tilbage fra 1985 og ca. 2000 faste servicekunder er du garanteret kvalitetsarbejde, uanset om det er til din private husstand, eller om det er i erhvervsmæssig regi. Vi håndterer alt fra installation af naturgas til tilslutning af gaskomfur. Gas-Manden ApS tilbyder et komplet servicetjek, hvor vi renser og justerer fyret, så det kører optimalt og med den bedste sikkerhed.

Grundig vejledning

Vi håndterer både faste aftaler om servicetjek, hvor vi kommer ud efter behov, og engangstjek. Ved alle servicetjek sørger vi for en grundig vejledning i brug af naturgasfyret, så du opnår den størst mulige besparelse på sigt. Vi har reservedele til næsten alle gaskedler. Er du lige flyttet ind i en bolig med gasfyr, kommer vi også gerne ud og giver gratis og uforpligtende vejledning i brug af fyret.

Kontakt os

Gas-Manden ApS har indført kvalitetsstyring ifølge lovkrav fra Dansk Gasmateriel Prøvning. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Er dit fyr gået i stykker, kommer vi hurtigst muligt. Vi kører i kommunerne Billund, Hedensted og Vejle.