Hvem er vi

Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Gas-Manden ApS. Vi har i flere år tilbudt service og vedligeholdelse af gasinstallationer, og vores erfaring er din garanti for et godt resultat.

Manden bag

Bag virksomheden står Steen Korsgaard, der er udlært blikkenslager. Steen Korsgaard startede sin karriere som montør af olie- og gasfyr hos Dansk Shell i 1985. Fem år senere etablerede han Gas-Manden ApS og besluttede sig for udelukkende at fokusere på naturgas. I dag har virksomheden flere dygtige og kompetente medarbejdere, som yder service til firmaets ca. 2000 faste kunder. Efter 25 år som selvstændig valgte Steen Korsgaard at sælge Gas-manden ApS til Hedensted VVS & Energiservice, -Jeg er håndværker og jeg har aldrig brudt mig om det administrative arbejde der følger med at være selvstændig håndværker, siger Steen Korsgaard. Han og hans medarbejder har nu job som Montør hos Hedensted VVS & Energiservice.

 

Vi vejleder

Vi udfører alle servicetjek med meget stor grundighed og vejleder i, hvordan du opnår de største besparelser. Alle opgaver udføres med dig som kunde i centrum, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Gas-Manden ApS er altid klar med et uforpligtende tilbud. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.